Import af din drømmebil

Skal vi hjælpe dig med at finde din drømmebil?

Hos RK Biler står vi klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebil. Har vi ikke din drømmebil tilgængelig lige nu, er vi mere end villige til at finde den perfekte bil til dig.

Vi har et bredt netværk af forbindelser og samarbejdspartnere, der sammen med vores erfaring og ekspertise i bilhjemtagning i både ind- og udland, giver os mulighed for at finde den bil, der matcher dine specifikke ønsker og behov.

Uanset om du drømmer om en sjælden klassiker eller en luksuriøs familie-SUV, vil vi gøre vores bedste for at opfylde dine krav.

Hvordan foregår processen?

Vi ønsker at give dig en enkel og problemfri oplevelse. Derfor har vi delt processen op i tre enkle trin, som giver dig et overblik over processen, når vi importere din bil.

1

Vi finder bilen

Når vi skal finde din drømmebil, foregår det i tæt dialog omkring dine ønsker og krav. Vi finder bilen gennem vores store netværk i udlandet ud fra dine kriterier. Bilens historik undersøges grundigt i forhold til tidligere skader og service.

2

Vi henter bilen

Vi sørger naturligvis for hjemtagelse af bilen, så din bil kommer sikkert frem. Når bilen er kommet frem, sørger vi for at klargøre bilen samt fastsætte og betale registreringsafgiften, så der kan komme plader på.

3

Du får nøglerne

Nu er du næsten køreklar. Sammen finder vi ud af, om bilen skal betales som et kontantkøb eller via finansiering. Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige finansieringsform ud fra din økonomiske situation.

Vi står klar til at hjælpe dig med import af din drømmebil

Har du en specifik bil i tankerne, som du ikke kan finde på vores lagerliste? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at opfylde din drøm. Hos RK Biler er din tilfredshed vores vigtigste mål, og vi vil gøre alt for at levere den bedste service og sikre, at du får præcis den bil, du drømmer om.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Kontakt os gerne via vores kontaktformular eller på tlf. +45 30 14 14 46. Du er også altid velkommen til at kigge forbi på vores adresse Esbjergvej 73 i Brørup

Book prøvetur

Beregn byttepris

Upload minimum 5 billeder af bilen